Reklama za MTV, klijent Go2 Travelling

After Effects je najpopularniji program za izradu specijalnih efekata u video post-produkciji. Koristi se za izradu reklama, špica, spotova, trejlera, a u zadnjih 8 godina omogućeno vam je da prodajete After Effects temlate (projekte) na sajtu Videohive.net i steknete odličnu zaradu.

PreporuČujemo vam After Effects Pro kurs Kurs od 75 školskoh časova. Pripremamo vas za najveću svetsku pijacu "Videohive" i da započnete uspešno svoju FREELANCER karijeru.

PREPORUČUJEMO POST-PRODUKCIJA KURSIsti fond časova po jeftinijoj ceni. Programe za Video Post-produkciju koje ćete savladati na našem kursu su: Adobe Premiere Pro i After Effects.

Kurs traje:

30 školskih časova
Svaki radni dan po 3 školska časa. Kurs traje dve nedelje

Potrebno predznanje:

Operativni sistem Windows, poželjno znanje Photoshop-a
Dobro rukovanje mišem i snalaženje sa fajlovima i folderima.

Sertifikat

Level3 škole računara, na srpskom i engleskom jeziku.

Uvod i sadržaj After Effects kursa

30 školskih časova

Adobe After Effects je moćan program za kreiranje 2D, 3D animacija i specijalnih efekata za TV DVD i Internet. Generiše izlaz najvišeg mogućeg kvaliteta u željenoj rezoluciji, tako da je idealan za grafičke dizajnere, animatore i montažere. Možete napraviti komercijalne i muzičke video spotove, složene animacije, banere za Internet, specijalne efekte za film, TV špice, reklame i drugo.

30 školskih časova

Upoznavanje sa interfejsom i radnim okruženjem, Kreiranje Kompozicije i planiranje, Upoznavanje i rad sa Solid i Shape layerima, Rad sa Keyfram-ovima i Graph Editorom, Uvoz videa, slika i audio fajlova, Korišćenje Track Matte i Blending Mode, Parenting i Null Objects, Adjustment Layer, kolor korekcija, Rotoscoping, Rotoskopija sa Mocha programom, Stabilizacija videa, Tracking i 3D Tracking, Time remapping (usporenje (slow motion) i ubrzanje videa), Freeze frame, Chroma key (uklanjanje zelene pozadine), 3D lejer animacija, Korišćenje kamere i svetla, Pre-compose, Motion Graphics - 2D i 3D animacija sa Photoshop, Illustrator fajlovima i Shape layerima, Tekst animacija, Kombinovanje različitog video materijala, Primena efekata, Expressions primena, Eksportovanje - renderovanje projekta za TV, YouTube, Vimeo i Socijalne mreže.

  • DVD sa primerima i vežbama sa kursa
  • After Effects template za Videohive

Cenovnik za grupni After Effects kurs

Cena Akontacija
300 € 5.000 dinara
Cene su izražene u evrima, plaćanje se vrši u dinarima po srednjem NBS kursu. Akontacija je uračunata u cenu.
UPLATNICA

INDIVIDUALNI AFTER EFFECTS KURS

30 školskih časova
Svaki radni dan po 3 školska časa. Kurs traje dve nedelje.
Termini su od: 09:00–11:15, 11:30–13:45, 14:00–16:15, 17:00–19:15 i 19:30–21:45 časova

Cenovnik za individualni After Effects kurs

Cena Akontacija
350 € 5.000 dinara
Cene su izražene u evrima, plaćanje se vrši u dinarima po srednjem NBS kursu. Akontacija je uračunata u cenu.
UPLATNICA