kurs illustrator

Adobe Illustrator je vektorski program za crtanje. Koristi se za iscrtavanje grafičkog standarda, dizajn kataloga, plakata, postera, flajera, korica za knjige, ambalaže i dr. Kompatibilan je sa Photoshop, InDesign, Premiere i After Effects programima. Upravo ta kompatibilnost ga čini najpraktičnijim vektorskim programom.

Kurs traje:

30 školskih časova
Svaki radni dan po 3 školska časa. Kurs traje dve nedelje.
Termin za grupni kurs je od: 19:30–21:45 časova

Potrebno predznanje:

Operativni sistem Windows, tekst procesor MS Word, poželjno znanje Photoshop-a
Dobro rukovanje mišem i snalaženje sa fajlovima i folderima.

Sertifikat

Level3 škole računara, na srpskom i engleskom jeziku.

Portfolio našeg predavača

15 godina iskustva u programu Illistrator. Mali je prostor za portfolio našeg predavača na ovoj Web stranici, zato je najbolje da pogledate deo Portfolia OVDE >>>

Uvod i sadržaj Illustrator CC2017 kursa

30 školskih časova

Kurs sadrži osnovni, srednji i napredni nivo Illustratora. Prelaze se sve oblasti, kao i priprema za štampu. Koristeći Illustrator u mogućnosti ste dizajnirati logotipe, oglase, brošure, plakate, vektorske ilustracije i bilo koja druga dizajnerska rešenja namjenjena za štampu, elektronsko izdavaštvo ili web.

30 školskih časova

Upoznavanje sa interfejsom programa, Uvod u Vektorsku grafiku i razlika u odnosu na rasterske programe, Podešavanje Illustratora, Upoznavanje sa grafičkim formatima, Upoznavanje sa alatima, crtanje osnovnih objekata, transformacije, poravnanje, grupisanje objekata, Spajanje, isecanje i razdvajanje objekata (Palete: Transform, Align, Pathfinder), Dupliranje, Primena boja i paleta, Gradient, Senčenje pomoću Mesh i Blend alatki, Uvoz teksta, Art tekst, Paragraf tekst, Tekst po krivoj liniji, Rad sa krivama i tačkama (Path), Paleta Stroke, Korištenje slojeva (Layers) i palete Appearance, Uvoz slika, Primena Clipping mask i Compound Path alatki, Paleta Attributes (overprint), Korišćenje i kreiranje četkica, Izvoz crteža u ostale grafičke formate, Vektorski Efekti i 3D, Vektorizacija slika, Print i Priprema za štampu.

  • DVD sa primerima i vežbama sa kursa
  • katalog rađen u Illustrator-u (otvoreni fajl)

Cenovnik za grupni Illustrator kurs

Cena Akontacija
14.900 dinara 5.000 dinara
UPLATNICA Akontacija je uračunata u cenu

INDIVIDUALNI ILLUSTRATOR CC2017 KURS

21 školskih časova Kurs sadrži isti plan i program grupnog kursa.
Svaki radni dan po 3 školska časa.
Termini su od: 09:00–11:15, 11:30–13:45, 14:00–16:15, 17:00–19:15 i 19:30–21:45 časova

Cenovnik za individualni Illustrator kurs

Cena Akontacija
22.900 dinara 5.000 dinara
UPLATNICA Akontacija je uračunata u cenu